Vis tik labiau apdaru nustebino Policijos choro generolė Vaida Genytė, pasipuošusi Mirtišės stiliaus, pečius ir krūtinę atidengiančia juoda suknele, giliu it Angelinos Jolie skeltuku. Dainininkė tvirtino, kad tai - dizainerio Liutauro Salasevičiaus darbas. Dizaineris ne kartą rūpinosi ir I. Jankauskaitės apdarais.

Aktorius Vytautas Šapranauskas šv. Velykas šventė kažkur kitur - I. Jankauskaitė laidą vedė vėl be jo, jį keitė humoristas Justinas Jankevičius. Už tai šįkart daug dėmesio skirta I. Jankauskaitei - ji atliko keletą muzikinių numerių.

Dar viena šventinė staigmena - komisijoje įsitaisė pats Andrius Pojavis, netrukus į „Eurovizijos" konkursą išvažiuosiantis.

Laidos viduryje savo pozicijas buvo praradęs Stano ir Benamių choras - už juos TV žiūrovai balsavo vangiai. Silpno palaikymo šis choras sulaukė ir iš komisijos narių. Laidos pabaigoje rezlutatai pasikeitė dramatiškai - Stano choras sulaukė daugiausiai žiūrovų balsų, todėl gavo kvietimą linksmybėms vandens parke, o mažiausiai skambino už Vaidos Genytės policininkų chorą.

Šįkart iš projekto nekrenta niekas - praradimas laukia kitą savaitgalį.

Bendra žiūrovų ir komisijos rezultatų lentelė:

1. Vytautas Matuzas ir Panevėžio choras
2. Stano ir Benamių Spindulio choras
3. 16 Hz ir Studeniškasis choras
4. Vaida Genytė ir poicininkų choras
5. Šarkos ir Vilniaus šachmatinis choras

DELFI nuotraukų galerijoje - velykinės laidos filmavimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (284)