Projekto „Žalia mityba“ Lietuvoje vadovė, žalio maisto baro įkūrėja, žaliosios mitybos specialistė Gražina Gum pirmosios savo patirties didžiausiame kulinarijos šou Lietuvoje nepamirš niekada.

Istorija prasidėjo paprastai: Gražina „Skonio“ teisėjų teismui pagamino vegetarišką lazaniją. Kadangi lazanijos buvo daugiau, nei reikia teisėjams patiekti, Gražina mielai ja pavaišino kitus šou dalyvius, filmavimo komandos narius. O keturi tvarkingai sukomplektuoti lazanijos šaukštai laukė savo teismo valandos.

„Man vis kirbėjo mintis, kad reikia patikrinti, ar mano patiekalas vis dar yra. Kai atėjusi prie savo pavardės, pamačiau keturis tuščius šaukštus, iš streso net pakilo temperatūra“, - prisimena žalio maisto baro įkūrėja.

Studijoje kilo panika – kur dingo Gražinos patiekalas?

„Klausinėjom visų studijos darbuotojų ir dalyvių. Juokingiausia, kad visi žinojo, jog ta Gražinos lazanija buvo žiauriai skani, bet niekas neprisipažino jos ragavęs. Į klausimą, iš kur žino, kad skanu, visi atsakydavo, kad girdėjo kitus kalbant. Bet tas kaltininkas , suvalgęs konkursinį patiekalą, taip ir neatsirado“, - įvykį „Skonio“ aikštelėje prisimena vykdančioji prodiuserė Kristina Matulaitytė.

Po šio įvykio „Skonio“ prodiuseriai dalyviams pažadėjo, kad per kitus filmavimus dalyvių pagamintus patiekalus saugos apsaugos darbuotojai.

Kaip iš padėties išsisuko Gražina Gum? Kaip sekėsi pirmiesiems į „Skonį“ siekiančiais patekti kiulinarams. Didžiausio kulinarinio šou premjera per LNK – jau spalio 13-ąją, sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)