Rolandas Mackevičius S. Kučui metė iššūkį – žinomas vyras kartu su laidos vedėju turėjo išbandyti savo rūgštingumo galimybes. Atvirai pasakojo, kad ne kartą teko skaityti ir „rūgščius“ žmonių komentarus.

Laidos metu S. Kučas sulaukė ir kelių klausimų, susijusių su jo santykiais. R. Mackevičius teiravosi, kas teniso trenerį sieja su K. Kozlovaite, buvusia „Sel’o“ mergina.

„Rūgštūs santykiai, ne, draugai mes, tiesiog draugai, turime įdomų challenge‘ą. Panašiai, kaip su tavimi“, – sakė S. Kučas.

Paklaustas, ar šiuo metu žinomas vyras turi antrą pusę, jis nedvejodamas atsakė neturintis, nes šiuo metu investuoja į save.

„Stengiuosi, kad būčiau savo geriausia versija, kai sutiksiu savo vienintelę. Dabar kokių 40 proc. jau yra“, – juokėsi S. Kučas.

Visą laidą su Simu Kuču galite pamatyti vaizdo įraše, kurį rasite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją