Vėlų sekmadienio vakarą mergina išliejo kartėlį savo feisbuko paskyroje: „Pataisymas: nepavyko? Ar atsisakė priimti? Kaip jau minėjau projekto pradžioje mano pažiūros ir gyvenimo būdas senamadiškas (tebūnie). Aš to nesiruošiu keisti.

Rūta Ščiogolevaitė man nėra autoritetas ar pavyzdys nei šeimos, nei vertybių puoselėjimo, nei lytinio švietimo klausimais. Mokyti apie tai yra įgalioti mano tėvai, o ne Rūta. Jumis, Ščiogolevaite, aš nusivyliau, nes atėjau pas Jus tikėdamasi vokalo lavinimo“, – dėstė savo požiūrį mergina.

„Lietuvos balso“ kūrėjai akcentuoja, kad jų projektas ir dalyviai spinduliuoja meilą muzikai, tai nepraslydo pro Vitos akis: Projekto lygis krito toliau nei žemai. ‪#‎meilėmuzikai‬?? Ar ‪#‎meilėpošlybėms‬. Ačiū už vienintelę, bet svarbią pamoką stovėti už tai, kas teisinga, už tai, kuo tikiu, ko, deja, nesugebėjau padaryti idealiai šį kartą“.

R. Ščiogolevaitė savo mokinėms pradėjo dėstyti sekso pamokėles po to, kai jose nematė jokios aistros atliekamai dainai. Tąkart ji jas išvadino nekaltomis mergaitėmis ir abiejų paklausė: „Ar jūs kada nors mylėjotės, su kuo jums gera?“

Šis klausimas privertė nejaukiai pasijusti ne tik pastoriaus dukrą Vitą, bet ir jos varžovę projekte Rositą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)