BTV „Pragaro virtuvės” šeimininkas Liutauras Čeprackas perspėjo šou dalyvius: šį vakarą viskas turi būti tobula. Juk vakarienės atvažiuos žmonės, tikrai žinantys, koks maistas turi būti patiekiamas gerame restorane. Jei jiems nepatiks bent menkiausia detalė, jie tikrai to nenutylės.

Andrius Užkalnis, Asta Stašaitytė-Masalskienė su vyru Giedriumi, Agnė Zacharevičienė, Jovita Valeikaitė, Ieva Gervinskaitė, Nijolė Narmontaitė, Marius Gelažnikas ir būrys kitų žinomų Lietuvoje žmonių atvyko į Druskininkų viešbučio „Europa Royale” restoraną, kad įvertintų, ko išmoko BTV realybės šou „Pragaro virtuvė” dalyviai.

Kol susirinkę svečiai maloniai šnekučiavosi prie vyno taurės, virtuvėje viskas klostėsi ne taip sklandžiai. Kantrybę praradęs L.Čeprackas apsisprendė: geriau jokio deserto nei bet koks. Ginčytis su juo nebebuvo prasmės, nes svečiams pažadėtas gardėsis „Crème Brulee” bemat iškeliavo į šiukšliadėžę… Realybės šou dalyviams liko tik susitaikyti su tokiu verdiktu.

„Pykstu, nes negavau deserto”, - vakarienę įvertino M.Gelažnikas. O N.Narmontaitei tai pasirodė ne didžiausia problema. „Radau visko, ko nesitikėjau rasti…”, - apie pagrindinį vakarienės patiekalą sakė ji. Ar bent kuris nors iš žinomų žmonių liks patenkintas „Pragaro virtuvės” dalyvių darbu? Įsiutęs L.Čeprackas mano, kad to negali būti… Tačiau gal atsiras tokių, kuriems realybės šou gaminti patiekalai patiks?

„Pragaro virtuvė” – pirmadienį 20.25 per BTV

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)