Gausiai arenoje susirinkę klaipėdiečiai turėjo unikalią galimybę pirmieji sužinoti dešimt dalyvių, kurie pateko į didįjį projekto finalą, kuris tiesiogiai įvyks gegužės 12 dieną Kauno Žalgirio arenoje, rašoma pranešime spaudai.

Filmavimuose netrūko nei geros muzikos, nei žinomų žmonių ant scenos: čia pasirodė atlikėja Erica Jennings su sūnumi, dainininkė ir vokalo mokytoja Baiba Skurstene-Serdiukė, Kristina Jure su „Voiceless“ grupe, buvęs Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, legendinis „Žvaigždžių kvartetas“ ir buvusi Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora.

Išskirtinius pasirodymus surengė ir projekto mokytojai – jie scenoje pasirodė netikėtuose duetuose su garsiais atlikėjais. Nustebino ir projekto vedėjai Rolandas Mackevičius bei Eglė Jurgaitytė, kurie paruošė unikalų atidarymo šou – jį žiūrovai galės išvysti kryžminių kovų etape.

Paskutinis filmavimas užsitęsė iki vėlaus sekmadienio vakaro, po jo projekto mokytojai ir komanda į Vilnių sugrįžti neskubėjo. Tradicija jau tapo didžiulės filmavimų pabaigos dūzgės, kurios šį kartą įvyko legendiniame Klaipėdos Švyturio BHouse Gastro bare.

Čia susirinko ir visas projekto žvaigždžių desantas: mokytojai Vaidas Baumila, Gabrielė Vilkickytė, Benas Aleksandravičius, projekto vedėjai Rolandas Mackevičius ir Eglė Jurgaitytė, ELITAZ gyvo garso grupė, kurioje ir jos muzikos prodiuseris bosistas Julius Valančauskas, atlikėjas Giedrius Nakas, projekto vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius, stilistė Milda Metlovaitė ir daugelis kitų prie šio projekto prisidėjusių žmonių. Palaikyti mylimojo tiek į filmavimus, tiek į vakarėlį po jų atvyko ir Beno Aleksandravičiaus mylimoji, šiemet geriausia atlikėja pripažinta Jessica Shy.

Vakarėlio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją