Kiek laidų per savo televizinę karjerą yra vedusi, Ieva sako negalinti suskaičiuoti. Tačiau tokio pobūdžio šou, kokiame darbuosis šią vasarą, I. Stasiulevičiūtė nėra turėjusi ir viena kaip vedėja nėra dirbusi. Be to, tai bus pirmas projektas, kuriame ji ves laidą LNK televizijoje. Grupės „ŠarkA“ narė ves pasimatymų laidą „Soriukas“.

„Televizija į mano gyvenimą atėjo anksčiau nei muzika. Visada malonu dirbti profesionalų komandoje. Šioje laidoje dirbsiu su komanda, su kuria ir pradėjau savo televizinę karjerą – su „Be Tabu“ kompanija. Jų dėka aš ir atsidūriau televizijoje“, - DELFI pasakojo laidos „Soriukas“ fotosesijoje sudalyvavusi I. Stasiulevičiūtė.

Tiesa, sulaukusi pasiūlymo tapti laidos vedėja „šarka“ sutiko ne iš karto. „Be abejonės, aš turėjau pagalvoti. Tam, kad priimčiau sprendimą, pirmiausiai turėjau susirinkti informaciją apie būsimą laidą. Manau, kad priėmiau teisingą sprendimą, - sakė ji. - Labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę save išbandyti skirtinguose amplua. Nors muzika ir televizija yra nesulyginami malonumai, bet šios dvi veiklos mano gyvenime yra neatsiejamos.“

Ar negaila „ŠarkA“ narei parduotos vasaros? „Aš parduodu ir vasaras, ir žiemas. Kai toks darbas, ilsėtis nereikia, - juokiasi visą vasarą laidą vesianti I. Stasiulevičiūtė. - Darbą su koncertais pavyko lengvai suderinti. Filmavimų grafikas derinamas iš anksto su repeticijų ir koncertų grafikais. Be to, filmavimai vyks dienomis, o koncertai – vakarais. Tad vienas kitam netrukdys.“

Ne tik televizijos laidų vedėjos, bet ir dalyvės kėdę išbandyti mėgstanti Ieva panašiame projekte nėra dalyvavusi. Ir kol kas, panašu, neketina. „Nesu dalyvavusi tokiuose projektuose. Antros pusės aš neieškau“, - sakė ji.

DELFI galerijoje - išskirtiniai laidos „Soriukas“ kadrai:

Pasimatymų laida „Soriukas“, kurią patikėta vesti Ievai Stasiulevičiūtei, pristatomas kaip LNK vasaros sezono LNK koziris. Amerikietiškąją „Excused“ versiją veda NBC kanalo komikė Iliza Shlesinger.

„Soriukas“ – tai formatas, kuriame viskas paremta pirmu įspūdžiu. Dvi vienišos merginos (arba vyrukai) įsikuria name. Prie durų eina vaikinai (kitu atveju – merginos) ir bando per apsaugos kamerą paaiškinti, kodėl juos reikėtų įsileisti. Merginos nusprendžia, juos įsileisti ar atsisakyti draugijos. Iš šešių vyrukų, ištroškusių pažinčių, keturi patenka į namą. Žiūrovams parodomi filmukai apie visus keturis pretendentus, o paskui merginos pasako „Soriukas!“ dar dviem, remdamosi tik savo antruoju įspūdžiu. Ir tik tuomet abu vyrukai ir dvi merginos eina į pasimatymus, ir vėl dvi merginos, nuo kurių laida prasidėjo, pasako „Soriukas!“ dar vienam. Dabar likusios merginos eina į du pasimatymus su kiekvienu iš likusių dviejų vyrukų ir atsisveikina su dar vienu.

Laidos pabaigoje laukia staigmena - meilės trikampis - dvi merginos ir vaikinas! Štai tada ir prasideda linksmiausi dalykai. Ir šou nebūtinai turi pasibaigti vestuvėmis ar pasimatymu vienai nakčiai. Jei laidos dalyvis bus labai pasipūtęs, gali likti prie suskilusios geldos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)