Televizijos prodiuseris Laurynas Šeškus DELFI portalą patikino, jog šis charizmatiškas duetas iš LRT televizijos ekranų tikrai nedings.

„Jie tikrai turės pasiūlymų kartu darbuotis televizijoje. Tik kol kas nesu tikras, kuriame projekte, nes deramasi dėl kelių laidų, - užtikrino L. Šeškus. - Beatos ir Andriaus tandemas yra labai vykęs, nors Beatos debiutas sulaukė nemažai skeptiškų nuomonių, ar verta į tiesioginį eterį išleisti naują žmogų. Labai didžiuojuosi LRT televizijos vadovybės požiūriu, kad leido eksperimentuoti. Vedėjų duetas pasiteisino ir žiūrovai juos greitai pamilo.“

Tuo tarpu Andrius Rožickas nebuvo linkęs skubėti planuoti savo ateities. „Juk tik vakar „Chorų Eurovizija“ baigėsi. Leiskite šiek tiek pailsėti, - juokėsi jis. - Kol kas manęs nekankina klausimai, ar liksiu eteryje. Kankina nebent pasiūlymai.“

Žinomas LRT televizijos vedėjas tikino, jog šiuo metu vyksta derybos dėl kelių projektų. „Pažiūrėsim, kuo tos derybos baigsis. Viskas turėtų greitu metu paaiškėti“, - slapukavo A. Rožickas.

Beata Tiškevič-Hasanova savo planų pasilikti televizijoje kol kas nenorėjo komentuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)