Kodėl? Apie tai LNK laidoje „KK2“ pasakojo žinomos Lietuvos moterys.

Dalijasi ne tik dėmesiu, bet ir intymiais pasiūlymais

Laidų vedėja, žurnalistė, rašytoja Fausta Marija Leščiauskaitė iš žinomo vyro sulaukė tiesaus ir intymaus pasiūlymo.

„Aš atsidariau savo žinučių šlamštą ir radau ten tikro šlamšto iš pono Sigito, kaip dabar jį vadinu, Sigio“, - pasakojo ji.

Sigito žinutė buvo trumpa, bet konkreti.

„Jam susišvietė romantiškai man pasiūlyti orgazmą, po vienu iš mano pasakojimų, kaip aš gaminu pastą – makaronus. Aš dariau tokį vaizdo, sakykime, receptą, o jam pasirodė, kad aš noriu daugiau negu makaronų“, - teigė Fausta Marija.

Žinutės autorius, pasirodo, yra verslininkas Sigitas Martinavičius. F. M. Leščiauskaitė vyro žinutes paviešino.

„Mano reakcija vertinga tiek, kad ji padės kitoms moterims parodyti, kad tokių žmonių būna ir pagėdinti juos. Bendrauti su juo aš vis dar nenoriu. Aš nenoriu nei pono Sigito orgazmų, nei apskritai komunikacijos su juo“, - tvirtino Fausta Marija.

Tai – ne pirma pavasario iššaukta žinutė, kurią gavo Fausta. Kiti vyrai jai atsiunčia net ir nuotraukų.

„Aš tikrai ir penio nuotrauką esu gavusi, ir įvairių dalykų, kurių, tikriausiai, dauguma merginų, vaikščiojančių čia gatvėje, yra gavusios. Esu gavusi ir visą laiką svarstau, ką tie vyrai galvoja atsiųsdami lytinio organo nuotrauką. Ar jie įsivaizduoja, kad tu išleipsti ir pagalvoji: o, koks gražus tas kirminas tavo? Tos nuotraukos juk šiaip nėra patrauklios. Torto nuotrauka gali būti graži, gamtos nuotrauka gali būti graži. Lytinio organo nuotrauka – būkime biedni, bet teisingi – ji tokia ne kažin kokia“, - mintimis dalijosi laidų vedėja, žurnalistė.

Iš vyrų pasigenda pagarbos

KK2 komanda padarė tyrimą ir apklausė žinomas Lietuvos gražuoles. Nepadorių žinučių ir įvairiausių nuotraukų pripažino gavusi ne viena.

„Nepadorių žinučių tikrai kartais gaunu į savo Instagramą. Būna ir pasiūlymų“, - juokėsi modelis Rimgailė Šlikaitė.

Tiesa, internete Rimgailė ir pati nevengia demonstruoti savo dailų kūną, o jos nuotraukos iššaukia daugybę vyriškų reakcijų.

„Vienas žmogus man rašė: ar už 5 tūkstančius eurų norėtum į vakarėlį?“, - dalijosi R. Šlikaitė.

O vakarėlis – ne bet koks.

„Tas vakarėlis rėmėsi tokiu principu, kad dalyvauja viena mergina ir daug vaikinų. Patys suprantate, kaip ten toliau kas“, - teigė mergina.

Deja, tokie pasiūlymai R. Šlikaitės tikrai nežavi.

„Dažniausiai, vyrai, kurie tokius dalykus siūlo, nepasižymi nei išvaizdumu, nei pagarba“, - teigė ji.


Internete išryškėja drąsa

Nepadoriais pasiūlymais vyrai atakuoja ir modelį Dovilę Rimkevičiūtę.

„Esu su tuo susidūrusi ir ne kartą, N kartų, dešimtis kartų gavusi nuotraukų su vyro pasididžiavimais, mažesniais, didesniais. Vyšnaitė ant torto yra paprašymas juos įvertinti“, - pasakojo žinoma mergina.

Dovilė sugalvojo, kaip iš tokių vaizdelių siuntėjų užsidirbti.

„Kadangi aš Dovilė ir turiu verslo gyslelę, šitą dalyką paverčiau savo naudai. Vyrai, aš galiu pasakyti: galite drąsiai siųsti, aš už papildomą mokestį įvertinsiu jūsų pasididžiavimą“, - teigė mergina.

Dainininkė Daina Bilevičiūtė teigia taip pat kartas nuo karto sulaukianti visokių žinučių.

„Turėjau pamoką su tokiomis suaugusiomis studentėmis. Kompiuteris įjungtas, mes ten kažką kuriame ir staiga ateina man žinutė. Atėjo ta žinutė ir aš net sustingau“, - pasakojo moteris.

Vyrai, ypač per kompiuterį, yra labai drąsūs. Jie tiek išdrąsėja, kad pradeda reikalauti ir vizualinių atsakymų.

„Jie labai dažnai manęs prašo nuogos nuotraukų. Juos, matyt, tai kažkaip veikia. Aš galvoju, kad jiems kažką tai reiškia“, - svarstė D. Bilevičiūtė.

D. Bilevičiūtė į tokius prašymus linkusi žiūrėti su humoru.

„Į tokius pokštus žiūriu ramiai. Kartais, jei bloga nuotaika, papykstu, kartais – pajuokauju. Toks gyvenimas. Kalbant rimtai, yra labai svarbu išlaikyti vidinį orumą. Jei vyras atsiunčią tokią nuotrauką ir galvoja, kad su juo susitiksiu... Kažin...“ – kalbėjo moteris.

Tiesa, Daina dėl nepadorių žinučių ir nuotraukų nepyksta.

„Jis, žiūrėdamas į tave, reiškia jaučia kažką, dėl ko jis tai siunčia. Na, tai aš už tą jausmą, vyrai, kad jūs kažką jaučiate į mus žiūrėdami“, - laidoje teigė moteris.

Užkalbinti moterį ar merginą – nieko blogo. Gražus dėmesys yra gerai, tačiau ne viskas, ką siunčiate, mieli vyrai, yra gražu ir toleruotina.

Reportažą apie tai laidoje KK2 galite pažiūrėti čia: