Viena iš tų slapukių, buvusi Deivido Zvonkaus žmona Natalija Bunkė, jau šį vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ pagaliau išrėš visą tiesą. „Džiaugiuosi, džiaugiuosi. Ji labai šauni moteris“, - paklausta, ar džiaugiasi, kad Katažina taps jos buvusio vyro žmona išrėžė Natalija. „Ar tai reiškia, kad tu buvai ne šauni?“, - paklaus Irūna. „Aš tai buvau dar šaunesnė, bet jis su dar šaunesne būti negalėjo“, - žodžių į vatą nevynios Natalija.

Moteris neslėps: ji labiau jaudinasi ne dėl to, kad Katažina užkariavo Zvonkaus širdį, bet dėl to, kad Klaipėdoje esančiame name Zvonkui ir Katažinai teks užleisti savo miegamąjį. Tą patį, kuriame ji kadaise vartėsi su Zvonkum. „Zvonkų mes jau seniai pasidalinom: Katažinai – Zvonkus, o man - dainos“, - aiškins Natalija.

„KK2 penktadienyje“ surengtame mergvakaryje dalyvaus geriausios Katažinos draugės. Jos dovanos ypatingas dovanas. Tačiau Natalija ir vėl pranoks visas. Į studiją ji pristatys... buvusį Katažinos vaikiną Olegą ir, atlikusi specialiai Katažinai parašytą dainą, bandys ją įtikinti, kad būtent šis jaunikis, o ne Zvonkus yra jos svajonių vyras...

Katažinos sesuo Alicija prisipažins, kad Olegas iki šiol labai patinka jų mamai. Nenuspėjamų intrigų ir paslapčių kupinas „KK2 penktadienis“ jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. per LNK

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)