„Aš iš tiesų esu meilės dvasia. Visi klipai, visos nuotraukos, mano mintys, galbūt, yra pakrautos gera energija. Bet aš visada turiu apsaugą, jeigu kas“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 pasakos interneto sensacija.

Nors Lina gyvena atokiame Ožkasvilių kaime, turi ne vieną tūkstantį gerbėjų. Kaip teigia moteris, jos pagrindinės galia – gebėjimas per socialinį tinklą „Facebook“ perduoti teigiamą energiją: „Reikia tas nuotraukas su gera ir pozityvia energija dirbti, o jeigu tu darysi nuotrauką, ar su „fotošopu“, tu ją dirbsi su bloga energija“.

Lina sako, kad žmogus pažvelgęs į jos nuotraukas – tampa laimingesnis: „Jis tampa laimingesnis, jeigu jam skaudą kažką, jeigu didžiulės problemos, ar ašaros byra, tikrai bus laimingesnis. Tikrai tai nuims kažkiek“.

KK2 laidos žiūrovai galės išvysti, kaip vyksta teigiamos energijos transportavimas nuotoliniu būdu – moteris savo nuotrauką kompiuteryje apklijuoja širdelėmis, drugeliais, žvaigždutėmis ir paleidžia į interneto platybes.

Moteris nuotraukas sukonstruoja pati ir sako, kad idėjos ateina iš dvasinio pasaulio. „Pirmiausia būna idėjos, kurios ateina iš dvasinio pasaulio, kur yra gėris, harmonija, meilė tarp gyvūnų, tarp žmonių. Paskui nusifotografuoju ir ieškau paveiksliukų, kokių reikia tam fonui ar gyvūno kokio“.

Lina gyvenime patyrė ir šilto, ir šalto. Ji tikina nuspėjusi savo pirmojo vyro mirtį: „Prieš pirmo vyro žūtį mes išgyvenom tik 2 su puse metų. Atsiguliau vakare miegoti, vežimėlis buvo vaikučio šalia ir aš į lovą atsiguliau ir žiūriu, tas vežimėlis liepsnose ir visas kambarys“.

Suvokusi, kad sugeba įžvelgti ateitį, matyti žmonių auras, moteris tapo burtininke. Visą Linos istoriją žiūrėkite antradienį laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)