Iki tol Ritos gyvenimas buvo grožio miegas, sporto salė namuose, grožio injekcijos, masažai, pilingai, baseinai. Daug investuojanti į savo grožį mergina sako pasiputlinusi lūpas, koregavusi žandikaulį, rašoma pranešime spaudai.

Mergina ryžosi eksperimentui dalyvauti LNK interneto televizijos šou „Pelenė Princesė“ ir susikeitė vietomis su kaime pas močiutę gyvenančia trisdešimtmete Anželika. Pagal vieną populiariausių ukrainiečių televizijos formatą kuriamame realybės šou merginos iš prabangaus ir nerūpestingo gyvenimo visa galva panyra į tikrą kaimą ir turi galimybę susipažinti su sunkia kukliau gyvenančių merginų kasdienybe.

„Bijočiau karvių melžti, man gaila jas tampyti“, – prieš išvykdama į kaimą kalbėjo nuomonės formuotoja Rita. Tačiau tai, ką išvydo pelenės namuose, buvo baisiau nei karvių melžimas: lauko tualetas kartu su dušu, malkų kapojimas, vanduo iš kolonėlės ir dar kai kas labai ekstremalaus.

Rita Daveiko

Tik atvykusi į kaimą ir išvydusi lauko tualetą – dušą, Rita nusprendė, kad į jį neis, geriau kentės ir gamtinių reikalų neatlikinės. „Neisiu į tualetą ir nevalgysiu“, – sakė mergina, į kaimą atvykusi su aukštakulniais.

Ir tai dar ne viskas. Atlikinėdama pelenės Anželikos paliktas užduotis, ji susidūrė ir su didžiausia savo gyvenimo fobija – vorais, kurių kaime buvo labai daug. Merginą ištiko šokas ir panika, po kurios ji tiesiog atsisakė toliau vykdyti paliktas jai užduotis. Vorų buvo visur – net tualete.

„Teks tiesiog pasitelkti mano superpūslę ir neiti į tualetą, nes ten yra vorų“, – be jokios ironijos kalbėjo princesė Rita.

Gražuolės princesės ir drovuolės pelenės iš visos Lietuvos savo gyvenimais keičiasi kiekvieną savaitę realybės šou „Pelenė Princesė“ portale LNK.lt

Rita bėga nuo vorų:


Laida „Pelenė Princesė“:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją