"Žmonės mums sako, kad per pusę metų išmokti čiuožti nepavyks, nes Lietuvoje nėra čiuožėjų. Tačiau taip nėra", - sakė prodiuseris Laurynas Šeškus ir vieną po kito vardijo projekte pasiryžusius dalyvauti profesionalus.

Į vieną prabangiausių Vilniaus viešbučių limuzinais atvyko visos projekte dalyvausiančios poros: daugkartinis Lietuvos čempionas Saulius Ambrulevičius ir LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė, Aleksėjus Rogonovas ir TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, Tomas Katukevičius ir dainininkė Vaida Genytė, Aidas Reklys ir šokėja Katerina Voropaj, Agnė Oradauskaitė ir iliuzionistas Mantas Wizard, Andrėjus Bekhas ir Erika Vitulskienė, Gintarė Vostrecovaitė ir šokėjas Vytautas Mackonis, Aida Rybalko ir verslininkas Daumantas Mikučionis, Alisa Miškovska ir Lietuvos ledo rinktinės narys Petras Nausėda, Ramunė Satkauskaitė ir Stanislovas Buškevičius, Živilė Atkočiūnienė ir dainininkas Justinas Lapatinskas.

Projekto vairas patikėtas Ingai Jankauskaitei ir Andriui Butkui.

„Šokiai ant ledo“ - tai šou, kuriame poros, sudarytos iš garsenybės ir profesionalaus čiuožėjo ant ledo, varžosi dėl geriausios dailiųjų čiuožėjų poros titulo. Projektas rengiamas pagal ITV televizijos formatą „Dancing on Ice“. Anot jo rengėjų, tai vienas sėkmingiausių projektų per visą ITV gyvavimo istoriją.

Būsimo projekto dalyviai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)