Audringų publikos ovacijų sulauks nepriklausomas merginų choras „Viva” ir jų vadovė. Tuo tarpu komisija merginų pasirodyme laidos įrašo metu pasigedo spalvų ir palinkėjo apsilankyti Lotynų Amerikoje bei pasisemti šiek tiek aistros. Pasiūlymą džiaugsmingai priėmė choro vadovė Valerija Skapienė: „Kraunamės lagaminus ir tuoj pat vykstame į Lotynų Ameriką, o iš ten jau grįšime spalvotos.“

„Ko gero, ir ne vienos? – nenustygo laidos vedėjas Andrius Rožickas. – Ką gali žinoti, ten vyrai aistringi...“

„Lietuvoje vaikų visada reikia!“ – nesutriko choro „Viva“ vadovė. „Puiku, demografines problemas spręskime greitai ir iš karto“, – ovacijų audrą sukėlė A. Rožickas.

Šio sekmadienio transliacijoje nuskambės ir dar vienas netikėtas prisipažinimas – šįkart, iš komisijos narės Eglės Juozapaitienės lūpų. Publiką priblokš ir netikėtą įvaizdį pasirinkęs Kauno technologijos universiteto akademinis choras „Jaunystė“ bei jų vadovė Danguolė Beinarytė.

„Lietuvos balsai. Chorų „Eurovizija“ – sekmadienį 18.30 val. per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)