Neeilinė lietuvio Jono Zimnicko istorija nuskambės gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.

Dalis dešinės Jono kojos – amputuota, vietoj jos – specialus protezas. Tiesa, jų Jonas turi ne vieną, o bent dešimt. Daugumą jų, it kokius sodo įrankius, laiko sandėliuke, savo namų kieme. Medinė, kuolą primenanti, ir metalinė, it būtų modernaus roboto dalis - iš pasirodymų fitneso varžybose. Kita, su specialiais šipais – skirta sprinto bėgimui 400 metrų distancijai. 

Kaip nuo vaikystės neįgaliu, 22 centimetrais trumpesne koja buvusiam vaikinui pavyko įveikti savo trūkumus? Ką reiškė suaugusiam vyrui priimti sprendimą amputuoti deformuotą koją? Ir kaip jam pavyko išvykus į Didžiąją Britaniją ne tik atsikratyti priklausomybės nuo alkoholio, kankinusios nuo paauglystės, tačiau ir tapti čempionu, įveikiančiu net sunkiausius, dažnai sveikiems neįveikiamus pratimus?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)