„Klausyk, Jogaila, tu ką tik vedęs, ar ne?“ - beragaujant pirmąjį patiekalą, į J. Morkūną kreipėsi I. Norkutė. „O kas valgyt namie daro, tu ar žmona?“ – į šį aktorės klausimą J. Morkūnui teatsakė trumpu „aš“. „Ot pasisekė žmonai“, - pridūrė I. Norkutė.

Laidos šeimininkas Liutauras Čeprackas pratęsė temą su klausimu, kaip dažnai Jogaila gamina namuose. „Kas antrą dieną, nes kitą dieną po mano gaminimo turi ateiti namų tvarkytoja ir sutvarkyti tą jovalą, kurį aš palieku virtuvėje“, - pajuokavo J. Morkūnas.

„O kai vienas gyvendavai, gamindavai sau valgyti?“ – tęsė I. Norkutė. „Ne, maisto ruošimas man yra procesas, bendravimas, socializacija. Negali pasidaryti valgyti sau ir tada pats valgyti“, - atsakė J. Morkūnas.

„Bet tai kaip gerai, kad tu vedei. Senbernis! Aš jau net galvojau, kad tu kitos orientacijos, vis galvodavau, kada Jogaila ves“, - visiškai ramiai, baigdama sriubą, dėstė I. Norkutė.

Neaišku, ar J. Morkūno nuotaiką sugadino būtent ši pastaba, tačiau laidos dalyviai buvo kiek nustebę, kai išgirdo, kaip komisijos narys įvertino jų patiekalus.

„Jogaila ne ta koja išlipo iš lovos, jis visą laiką ne ta koja išlipa iš lovos, gal reiktų lovą apsisukt, ar kažkaip“, – išgirdęs savo sriubos įvertinimą, garsiai svarstė vienas iš laidos dalyvių, muzikos prodiuseris Vilius Tamošaitis – Gerai Gerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)