DELFI susisiekus su LRT atstove spaudai Virginija Bunevičiūte moteris patvirtino, kad A. Valinskas ir toliau liks Lietuvos nacionalinės televizijos eteryje. „Galiu patvirtinti, kad bus tokia laida, bet plačiau komentuoti nenorėčiau. Laida televizijos eteryje bus rodoma nuo naujųjų metų sausio mėnesio“, - DELFI kalbėjo V. Bunevičiūtė.

Ilgus metus televizijos žaidimas „Taip. Ne“ buvo rodomas LNK eteryje. Po daugiau nei dešimt metų žaidimas grįžo į BTV televiziją, o jau labai greitai džiugins LRT žiūrovus.

Kaip rašoma LRT išplatintame pranešime spaudai, sausį startuosiantis žaidimas išlaikys žiūrovų pamėgtą formatą, įprastas taisykles. Keisis tik išorinės „Taip.Ne“ detalės – studija, žaidėjams ruošiamas naujutėlaitis išskirtinio dizaino stalas, novatoriškumu stebins žaidimo grafika.

Dar viena didžioji žaidimo naujiena – A. Valinskas sau į pagalbą ir žiūrovų akių džiaugsmui ieško net dviejų asistenčių.

„Norime, kad ne tik moterys turėtų, kuo grožėtis eteryje. Neišvengiamai gražioji žaidimo dalis yra moterys. Šįkart ieškome net dviejų padėjėjų – tamsiaplaukės ir šviesiaplaukės. Juk ir „Taip.Ne“ spalvos yra trys – juoda, balta ir raudona. Aš atstovauju raudonajai. Beje, merginos gaus ir skirtingus vaidmenis – viena atstovaus TAIP pusei, o kita – NE“, − intriguoja A. Valinskas.

Merginoms, norinčioms tapti žaidimo vedėjo asistentėmis, bus surengta speciali atranka. Joje sau pamainą rinks ir iki šiol „Taip.Ne“ žiūrovus džiuginusi Renata Mikailionytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)