Šešerius metus kartu skaičiuojantys Natalija ir Edgaras santuokos sukaktį minėjo prieš mėnesį. Nors tai tik antrosios poros vestuvių metinės, jie nepagailėjo nei laiko, nei pinigų – sukaktį atšventė „Stiklių“ restorane – ten pat, kur prieš dvejus metus vyko civilinė santuoka.

Artimiausių draugų ir šeimos narių apsuptyje pora dar kartą ištarė įžadus vienas kitam ir apsikeitė atnaujintais vestuviniais žiedais, rašoma pranešime spaudai.

Dveji santuokos metai, pasak Natalijos, prabėgo nepastebimai. „Dar labiau vienas kitu pasitikėti, džiaugtis smulkmenomis ir mėgautis gyvenimu...“ – dalykus, kurių išmoko, vardina pora.

Pasak jų, poros itin dažnai paskęsta darbo, buities rūpesčiuose, todėl pamiršta, o kartais tiesiog nebemoka pasidžiaugti smulkmenomis, nors tai – labai svarbu.

„Būdami kartu mokame ir patylėti... o tai, kad, įsitaisę ant savo sofučių, veikiame kažką atskirai, manęs nė kiek neerzina...“ – pasakoja Natalija.

Pora kartu leidžia kone 24 valandas per parą, išskyrus tą laiką, kai Edgaras išvyksta sportuoti. Rimtų pykčių, pasak abiejų, tarp jų nebūna, o smulkūs kivirčai dažniausiai kyla dėl netvarkos, pavyzdžiui, neteisingai sulankstyto rankšluosčio ar ne vietoje padėtų drabužių.

Visas interviu su pora - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šiandien, 20.00 val., tik per LNK.

Ko baiminosi Natalija Bunkė prasidėjus draugystei su Edgaru?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją