Nors iš pirmo žvilgsnio toks pasiūlymas - „subalansuotas britams“ (į bendrą kelionės kainą įskaičiuotas skrydis ne iš bet kur, o iš Londono Getviko oro uosto ir atgal), lietuviui keliautojui jis taip pat itin priimtinas, kadangi net „padabinus“ išvykos maršrutą papildomu „lanku“, vis tiek pavyktų nemažai sutaupyti. Svarbiausia – atrasti geriausias datas, t.y. tas dienas, kuriomis tokia kelionė – pati pigiausia.

Pavyzdžiui, šiuo metu minėta 249 svarų kaina įvertinamos „Thomas Cook“ kelionės šia kryptimi, prasidedančios spalio 8, 9 ir 15 dienomis. Svaru-kitu brangiau (250-254 britų valiutos vienetų) kainuotų išvyka, kai iš Londono į Barseloną išskrendama spalio 12, 16 arba 17 dieną.

Skrisdami su „Thomas Cook Airlines“ galėsite nepergyventi dėl papildomų priemokų, „tempdamiesi“ su savimi iki 20 kilogramų registruoto bagažo. Taip pat, užsisakius šią kelionę, Jums bus parinktas keturių žvaigždučių viešbutis su maitinimu nuo dviejų iki keturių kartų per dieną (kaip jau minėjome, neprimokėję ne cento valgius bei gėrimus galėsite skanauti ir „viskas įskaičiuota“ režimu).

Pavyzdžiui – galite būti apgyvendinti pačiame Tossa de Mar kurorto centre esančiame „Center Hotel“ – didžiuliame poilsio komplekse, įsikūrusiame vos už 200 metrų nuo smėlėto paplūdimio. Čia turėtumėte galimybę mėgautis aibe papildomų paslaugų ir pramogų, dauguma kurių Jums papildomai nekainuos nieko – pavyzdžiui, didžiuliu lauko baseinu.

Jeigu nuspręstumėte pasinaudoti šiuo kelionės pasiūlymu ir išskristi į Ispaniją iš Londono Getviko oro uosto, iš Lietuvos jį nesunkiai pasiektumėte oro linijų bendrovės „airBaltic“ pagalba. Skrydis iš Vilniaus su persėdimu Rygoje truktų apie šešias valandas, kainuotų – šiek tiek daugiau nei du šimtus litų asmeniui, keliaujant į vieną pusę.

Kitas, maždaug šimtu litų brangiau kainuojantis variantas – skrydis iš to paties Vlniaus tarptautinio oro uosto su „Norvegian Air“ avialinijomis. Persėdimas Oslo Gardermoen oro uoste, keliaujant nagrinėjama kryptimi, paprastai trunka apie keturias valandas, tačiau dažnam mūsų tautiečiui tiek šis laukimas, tiek kiek aukštesnė panašios išvykos kaina pasirodo esantys gana „apsimokiomis“ smulkmenomis – lietuviai daug palankiau vertina minėtos oro linijų bendrovės aptarnavimo kokybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją