Išskirtinio svetingumo kompleksas

Kompleksas „Imperial Hotel & Restaurant Vilnius“ sostinės ir miesto svečiams geriausiai yra žinomas dėl savo išskirtinių erdvių ir kuriamos autentiškos atmosferos. Viešbutis yra įsikūręs XVI a. istoriniame Vilniaus senamiesčio pastate, o jo pavadinimas nuo pat įkūrimo pradžios yra laikomas svetingumo sinonimu. Ir tam yra priežasčių.

„Imperial Hotel” ne tik siūlo karališką poilsį ištaiginguose apartamentuose, bet ir visas kitas aukščiausius reikalavimus sau keliančio komplekso paslaugas: gardų maistą ir gėrimus, atpalaiduojantį SPA, iškilmingus renginius ir šventes.

Priklausomai nuo svečių poreikių ir lūkesčių, viešbutis gali pasiūlyti didelį prabangiai įrengtų apartamentų su visais įmanomais patogumais pasirinkimą: nuo vienviečių (ang. single room) kambarių iki karališkų (angl. royal suite) superior deluxe klasės apartamentų.

Premium klasės maistas ir gėrimai

Viešbutis „Imperial Hotel“ gali pasigirti ir jame tokiu pat pavadinimu veikiančiu bei vieninteliu Lietuvoje premium klasės restoranu. Šiaurės Europoje ir Baltijos regione „World Luxury Restaurant Awards“ apdovanojimą laimėjusiame restorane yra gaminami tradiciniai Europos ir amerikietiški patiekalai.

Plačiame „à la carte“ meniu restorano „Imperial“ lankytojai gali rasti tokių gurmaniškų patiekalų, kaip kad riebiosios ančių kepenėlės, šviežios austrės, krevetės, brandintos jautienos kepsniai, karpačas, restorano konditerių kurti desertai bei kiti išskirtiniai patiekalai. Žinoma, čia netrūksta ir šiuolaikiškų, taip pat tradicinių lietuviškų patiekalų, ruošiamų pagal istorinius Lietuvos didikų receptus.

„Imperial“ restoranas organizuoja ir jau tradicija tapusį bei didelio susidomėjimo sulaukiantį austrių gliaudymo čempionatą, kuriame varžosi geriausi Lietuvos virtuvės šefai. Susirinkusieji yra kviečiami paragauti išskirtinai šiame renginyje sukurtų patiekalų, kuriuose pagrindinį vaidmenį atlieka Jos didenybė austrė.

Poilsis kūnui ir sielai

Per karališkas atostogas ar viešnagę Vilniuje būtų didelė nuodėmė nepalepinti savo kūno ir sielos. „Imperial Hotel & Restaurant Vilnius“ ir šiuo atžvilgiu turi, ką pasiūlyti.

Viešbutyje veikianti sveikatingumo erdvė – puiki vieta pasikrauti energijos visai dienai arba pailsėti po sunkios darbo dienos. Sveikatingumo erdvė viešbučio svečiams kasdien nuo 7 iki 11 val. yra visiškai nemokama.

Besimėgaujant pirtimi ir laiką leidžiant sūkurinėje vonioje, galima užsisakyti gaivinamųjų gėrimų ir užkandžių.

Konferencijos ir pokyliai

Viešbutis garsėja kaip tobulų ir aukšto lygio konferencijų, verslo renginių ir asmeninių švenčių organizatorius.

Šiuolaikiškai įrengtos 5-ios pobūvių ir konferencijų salės, priklausomai nuo organizuojamo renginio, gali talpinti nuo 10-ies iki 130-ies žmonių. Banketai, furšetai, gimtadieniai, konferencijos, įmonių vakarėliai ir net vestuvės – visai tai užtikrina universalios ir prabangios viešbučio erdvės.

Būtent vestuvės čia būna išties ypatingos. Atviras „Imperial“ restorano kiemelis tampa tobula vieta atšvęsti vieną didžiausių gyvenimo švenčių. Jaukus ir žaliuojantis kiemelis sutalpins ir muzikantus, ir vestuvių svečius. Tiek ši vieta, tiek visas „Imperial Hotel & Restaurant Vilnius“ kompleksas Vilniaus Santuokų rūmų yra aprobuotas rengti santuokos ceremonijas, todėl čia galėsite ištarti svarbiausią savo gyvenimo „taip“.

Patikėti savo šventes „Imperial Hotel“ komandai verta ir dėl to, jog viešbutis ne tik suteikia erdves renginiams, bet ir padeda suplanuoti šventes nuo A iki Ž, pasirūpina reikalinga įranga bei svečių išsakomais pageidavimais.

Specialūs pasiūlymai ir „viskas įskaičiuota“ Lietuvoje

Savo svečių patogumui ir įvairovei viešbutis „Imperial Hotel & Restaurant Vilnius“ taiko ir specialius viešnagės pasiūlymus.

Norintiems savo antrąją pusę nustebinti nepamirštamu savaitgaliu, gali pasinaudoti 260 eurų kainuojančiu „Romantic Package“ pasiūlymu, kurį sudaro: romantiškai paruoštas kambarys su putojančiu vynu ir saldumynų asorti, viena naktis superior deluxe kambaryje, trijų patiekalų vakarienė dviem restorane „Imperial“, dvi privačios valandos sveikatingumo erdvėje, pasitikimo gėrimai gastrobare „California Tapas & Wine“, šampano pusryčiai su šviežiomis apelsinų sultimis bei vėlyvas išsiregistravimas iki 15 val.

Visgi kone geriausias pasiūlymas – pasinaudoti lietuvių taip pamėgta „All inclusive“ (liet. viskas įskaičiuota) viešnage. Tačiau kažkur į Turkiją ar Graikiją keliauti tikrai nereikės. „Imperial Hotel“ siūlo prabangų poilsį su „viskas įskaičiuota“ paslauga čia pat, Vilniaus centre.

Priklausomai nuo pasirinkto kambario tipo, pasiūlymo kaina svyruoja nuo 300 iki 620 eurų nakčiai.

Svečių laukia: pusryčiai, internetas, sporto salė, sveikatingumo zona privačiam apsilankymui, degustacinė vakarienė „Imperial“ restorane, užkandžių ir kokteilių degustacija gastrobare „California Tapas & Wine“, šampano pusryčiai su šviežiomis apelsinų sultimis bei vėlyvas išsiregistravimas iki 15 val.

Tad jei norite bent trumpam atitrūkti nuo kasdieninių rūpesčių, visavertiškai pailsėti ir pasimėgauti karališku gyvenimu be jokių rūpesčių, „All inclusive“ paslauga – geriausias pasirinkimas.

„Imperial Hotel & Restaurant Vilnius“ yra neeilinė vieta Lietuvoje – tą rodo faktas, jog viešbutis nominuotas „The World Luxury Awards“ rinkimuose ir šiuo metu savo kategorijoje varžosi su kitais geriausiais pasaulio viešbučiais.

Visi čia apsilankiusieji ir praleidę nepamirštamą ir įspūdžių kupiną laiką gali atiduoti savo balsą nuėję į šį puslapį: https://www.luxuryhotelawards.com/