Kavos mėgėjams pristatyta tikra sensacija – naujasis, dviejų kavos aparatų funkcijas apjungiantis kavos aparatas „J8 twin". Kavos aparate yra dvi atskiros pupelių talpos ir dvi galingos kavamalės, kurios suteikia maksimalią pasirinkimo laisvę gaminant puikiausius kavos gėrimus iš vienos rūšies pupelių arba iš jų mišinio. Ryte jus pažadins tamsaus skrudinimo espreso kava, o vakare, nekeisdami pupelių, mėgaukitės kavos gėrimu be kofeino.

Įmonė JURA jau 92 metus pirmauja visiškai automatinių kavos aparatų srityje. Kavos aparatus kuria geriausi Šveicarijos inžinieriai, o jų tikslas yra vienas - ­geriausia kavos patirtis, ilgalaikė kokybė, klasikinis dizainas, naudotojo patogumas ir lengva priežiūra.

Šveicariško tikslumo kavos aparatas JURA

Dvi galingos P.A.G.3+ kavamalės

Kavos aparatas „J8 twin" padės jums atrasti unikalias kavos pasaulio galimybes. Kavos aparate galima naudoti du skirtingus kavos mišinius, todėl galite paruošti įvairius, skirtingus skonius patenkinančius kavos gėrimus arba naudoti skirtingas kavos rūšis. „J8 twin" vienodai gerai paruoš rytinę kavą ir vakarinį kavos gėrimą be kofeino. Be to, vienu metu galėsite paragauti kavos ir iš skirtingo skrudinimo lygio kavos pupelių.

Kompaktiškame kavos aparate yra dvi galingos, tikslų malimą užtikrinančios P.A.G.3+ kūgio formos kavamalės su nuolatos malimo kokybę stebinčia aromato kontrolės funkcija. Tarp kavos ruošimo ciklų kavamalė veikia parengties režimu. Šis režimas tausoja kavamalę, prailgina jos tarnavimo laiką ir visada užtikrina nuostabų kavos skonį bei geriausią aromatą.

Šveicariško tikslumo kavos aparatas JURA

Kiekvieno skonį tenkinantys kavos gėrimai

Kavos aparatas „J8 twin" gali pagaminti 31 rūšies skanius kavos gėrimus. Kavos aparate „J8 twin" yra dvi kūgio formos kavamalės, užtikrinančios didžiausią skanių kavos gėrimų paruošimo lankstumą. Kiekvienas įprastas arba kavos gėrimas be kofeino visada yra gaminamas iš šviežiai maltų, stipriaus ar švelnaus skonio, arba iš vartotojo pasirinkto mišinio kavos pupelių. Trumpai tariant, viename kompaktiškame įrenginyje yra apjungti dviejų kavos aparatų privalumai. Ir tai dar ne viskas, ­kavos aparatas „J8 twin" gali pasaldinti gėrimus šilkinio švelnumo pieno puta ir atveria kelią į visiškai naują skonių pasaulį. Kavos gėrimų pasirinkimui nėra ribų – išbandykite klasikinį espreso arba populiarią saldintą latte kavą.

Vos keliais judesiais pasiekiami nuostabūs rezultatai

Kavos aparato „J8 twin" intuityvus skydelis „Panorama Coffee Panel" padės sukurti įvairius ypatingus kavos gėrimus. Skydelio veikimo principas yra logiškas, savaime suprantamas ir garantuoja tikslius rezultatus. Naudodami „Easy Mode" režimo slankiklius, pasirinktą kavos gėrimą lanksčiai pritaikysite savo skoniui. Dėl pagalbinių sistemų kavos aparatas yra itin lengvai naudojamas, o aromato kontrolė užtikrina optimalią malimo kokybę. Išmanusis puodelio jutiklis „Coffee Eye" užtikrina, kad puodeliai visada būtų po pasirinktu kavos piltuvėliu. Norint išvalyti kavos aparatą arba įjungti priežiūros funkciją, tereikia vieną kartą paspausti mygtuką.

Šveicariško tikslumo kavos aparatas JURA

Maksimalaus našumo ir išmanaus bei kompaktiško dizaino derinys

Dvi kūgio formos kavamalės viename elegantiškame kavos aparate. Kavos aparatas „J8 twin" išsiskiria minimalistinėmis linijomis, aukštos kokybės medžiagomis ir išskirtine konstrukcija. Kruopščiai apgalvotas dizainas aiškiai pastebimas malimo rupumo nustatyme, galimybe reguliuoti kavos piltuvėlį ir kavamalių dangtį. Forma ir funkcija apjungta į darnią visumą, kurios centre yra valdymo skydelis „Panorama Coffee Panel". Espreso kavos aparato spalvų paletė ir apdailos elementai papildo elegantiško dizaino linijas.

Šveicariško tikslumo kavos aparatas JURA

Savo vasaros patirtį perkelkite į naują lygį

Ruošiate tobulą espreso kavą dienos pradžiai, ar norite pasimėgauti saldžia karameline latte – šis elegantiškas ir patogus espreso kavos aparatas visada pagamins puikaus skonio kavą. Atsisveikinkite su ilgomis eilėmis judriose kavinėse ir nerūpestingai bei patogiai mėgaukitės nuostabia kava savo namuose. Nuolatos nuostabi kava – tegul „JURA J8 twin" visada patikimai jus lydi besimėgaujant vasaros skoniais.

Susipažinkite iš arčiau: www.jura.ee

Šveicariško tikslumo kavos aparatas JURA

Receptas

Sweet Bananaccino

Sudedamosios dalys:

  • bananų sirupas
  • 1 v. šaukštas pusryčių dribsnių su uogomis
  • saldi kapučino kava


Paruošimas:

Į sirupo talpą iki trečios padalos įpilkite bananų sirupo. Paimkite nedidelę latte macchiato stiklinę ir įberkite pusryčių dribsnių. Padėkite stiklinę po pieno plakikliu ir pagaminkite saldintą kapučino.

Naudingi patarimai

  • Gėrimo „Sweet Bananaccino" saldumą galite reguliuoti į sirupo talpą pildami daugiau ar mažiau sirupo.
  • 3–10 stiprumo kava išryškina bananų skonį.
  • Šiam receptui rekomenduojame naudoti mūsų asortimento „San Antonio" kavą.


Daugiau informacijos: https://lt.jura.com/lt