Specialiai Lietuvai


„Šaltibarščių loto“ – išskirtinai Lietuvos rinkai sukurta loterija. Žaidimas vyksta ieškant sutampančių simbolių. O tie simboliai buvo pasirinkti atsižvelgus į tradicinį lietuvišką šaltibarščių receptą.

„Šios loterijos dizainas pritaikytas konkrečiai Lietuvai – ir buvo labai įdomu bei smagu jį kurti. Kaip žinia, kiekvienoje šalyje egzistuoja vis kitokia šaltibarščių versija. Tad kai partnerių – tarptautinės loterijos bilietų gamybos įmonės „Scientific games“ – paprašėme pagalbos atrenkant simbolius, turėjome ne kartą patikslinti ingredientus. Vis tik užtikrinome, kad ant šio apetitą keliančio bilieto būtų matomi būtent tie produktai, kurie naudojami šaltibarščius gaminant mūsų šalyje“, – pasakoja momentinių loterijų produkto vadovė Laura Skrebytė.

Mėgstantiems laimėti


„Šaltibarščių loto“ bilieto kaina – 5 eurai, prizai varijuoja nuo 5 iki 75 000 eurų, o laimėjimo dažnis – 3,48 karto.

„Tai reiškia, kad bene kas 3 loterijos bilietas laimingas. Taigi žaisti verta, net jei šaltibarščių ir nemėgstate – svarbu, kad mėgtumėte laimėti“, – teigia L. Skrebytė.

Vasarišką laimėjimo skonį kviečiantį pajusti „Olifėja“ yra vienas ilgaamžiškiausių lietuviškų verslų. Per loterijų organizatorės veiklos trisdešimtmetį momentinių loterijų žaidėjai laimėjo jau daugiau nei 200 milijonų eurų.