Jeigu po Velykų liko margučių ar tiesiog virtų kiaušinių – neskubėkite jų išmesti. Tai maistingas produktas, galintis skrebutį paversti išskirtiniu užkandžiu, o salotas praturtinti nepaprastu skoniu, rašoma pranešime spaudai.
virti kiaušiniai
4 straipsnių
Kiaušiniai – pagrindinis šv. Velykų atributas. Margučiai simbolizuoja atgimimą ir gyvybės pradžią, o kiaušinių patiekalai yra populiariausias šios šventės maistas. Ar žinote, kuo kiaušiniai naudingi sveikatai? Kaip juos tinkamai laikyti šaldytuve? Ir per kiek dienų būtina suvalgyti virtus kiaušinius...
Kaip pagaminti tobulą kietai virtą kiaušinį, kurio kokybės ir skonio pavydėtų net restorano šefai?
Šis netikras zuikis yra kiek įmantresnis – įdarytas virtais kiaušiniais. O trijų mėsos faršų kombinacija netikram zuikiui yra tiesiog ideali. Zuikis iškepa ne per kietas ir ne per riebus, o skonis ypatingai geras. Anksčiau netikrą zuikį kepdavau naudodama tik vieną mėsos rūšį, dažniausiai kiaulieną,...