Vėjažuvė

Meilė virtuvei gimė sulaukus trijų atžalų: žmonai dažniausiai leidžiu tik vaikams maistą paruošti

Girdvainį neleis sumeluoti, kad nieko nėra maloniau, kaip sulaukti jo kvietimo: „Bandau naują receptą, gal nori užsukti?“ Komplimentų vyro...

Lietuviai atsigręžia į ežerų žuvis: kaip teisingai jas paruošti (4)

Žuvies mėgėjai vasarą džiūgauja, nes būtent šiuo metų laiku žuvies pasiūla – pati didžiausia. Ant prekystalių guli tiek vietinės, tiek...

Labai keistas restoranas Vilniuje: jei jūsų pamėgtos daržovės dabar neauga, tai jų ir negausite

Viename Vilniaus restorane lėkštėse galima rasti produktų, surinktų tiesiai iš nuosavo daržo. Šis restoranas , užsiimantis ir daržininkyste,...

Ypatingai dėmesio vertas dviračių maršrutas - po Pietų Latviją (1)

Keliauti dviračiais Latvijos pajūryje tapo nauja mūsų tradicija. Šie metai – toli gražu nebe pirmieji, kai ekologišku transportu tyrinėjame...