vaivorykštinis upėtakis

Žuvys, turinčios daugiausia omega 3 riebalų rūgščių (16)

Omega 3 riebalų rūgščių nauda mūsų organizmui neabejojama. Europos kardiologų draugija šias polinesočiąsias riebalų rūgštis, kurių...

Lietuviai pasibaisėjo kainomis: už kilogramą žuvies galima nuskristi į Maltą kainų lentelė (206)

Specialistai vis primena, kad lietuviai valgo per mažai žuvies , pastarieji atkerta paprasčiausiai jos neįperkantys. Šviežių žuvų kainos kai...

Virtuvės šefo svajonė turėti daržą išsipildė (5)

Restorano „Monte Pacis“ koridorius veda svarbiausio tikslo – virtuvės − link. Tačiau čia užsibūname trumpai: jos šefas Ernestas Viršilas...

Laisvės skonis: kuo skiriasi žuvis, augusi ežere ir žuvininkystės tvenkinyje? (39)

GRYNAS.lt jau yra rašęs, kad pasaulyje 2015 m. daugiau žuvies bus auginama akvakultūros ūkiuose, nei pagaunama laisvėje . Tai lems besaikės žvejybos...

Nuogąstavimai dėl radioaktyvių upėtakių nepagrįsti

Po atominės elektrinės avarijos Japonijoje 2011 m. kovo mėnesį, visuomenę pasiekia vis nauji pranešimai apie šiame regione sugaunamas žuvis, kurių...