vaivorykštiniai upėtakiai

Halina pamokė, kaip tinkamai reikia iškepti žuvį (10)

Vasarą kepimas ant grotelių neapsiriboja tik mėsa – lietuviai mėgsta grilinti žuvį ir jūros gėrybes. Patarimais, kaip teisingai paruošti žuvį...

Žuvies vartojimas augo dvigubai daugiau nei jos ištekliai: mokslininkai dalinasi liūdnomis prognozėmis (9)

Ar žinote, jog atsakingai rinkdamiesi žuvį savo stalui, galite ne tik save aprūpinti reikiamomis maistinėmis medžiagomis, bet ir išsaugoti...

Danai planuoja auginti upėtakius Baltijoje prie Klaipėdos (17)

Danai planuoja Baltijos jūroje tinklinėse varžose pirmieji pradėti auginti vaivorykštinius upėtakius.

Žuvies gidas: kokią rinktis ir ką lietuviai labiausiai mėgsta (10)

Anot maisto mitybos specialistų, žmogaus racione šviežia žuvis turėtų atsirasti bent kartą per savaitę. Prekybininkai pastebi, kad lašišas ir...

Pirkėjų krepšeliuose – penktadaliu daugiau vaisių ir daržovių (1)

Sveikos mitybos mada tampa vyraujančia tendencija, konstatuoja prekybininkai, statistiniame pirkinių krepšelyje skaičiuojantys vis daugiau vaisi ų ir...

|Populiariausi straipsniai ir video