vaivorykštiniai upėtakiai

Dietistė Vaida Kurpienė paaiškino, kodėl verta dažniau mėgautis žuvimi (13)

Vangiai į Lietuvą besiskverbiantis pavasaris kol kas sunkiai leidžia kaupti per žiemą sumažėjusias vitamino D atsargas. Dietistė Vaida Kurpienė...

Halina pamokė, kaip tinkamai reikia iškepti žuvį (10)

Vasarą kepimas ant grotelių neapsiriboja tik mėsa – lietuviai mėgsta grilinti žuvį ir jūros gėrybes. Patarimais, kaip teisingai paruošti žuvį...

Žuvies vartojimas augo dvigubai daugiau nei jos ištekliai: mokslininkai dalinasi liūdnomis prognozėmis (9)

Ar žinote, jog atsakingai rinkdamiesi žuvį savo stalui, galite ne tik save aprūpinti reikiamomis maistinėmis medžiagomis, bet ir išsaugoti...

Danai planuoja auginti upėtakius Baltijoje prie Klaipėdos (17)

Danai planuoja Baltijos jūroje tinklinėse varžose pirmieji pradėti auginti vaivorykštinius upėtakius.

Žuvies gidas: kokią rinktis ir ką lietuviai labiausiai mėgsta (10)

Anot maisto mitybos specialistų, žmogaus racione šviežia žuvis turėtų atsirasti bent kartą per savaitę. Prekybininkai pastebi, kad lašišas ir...