šviežia žuvis

Idėja Naujųjų stalui: užkandis su pankoliais, ridikėliais ir rūkytu šamu – pirštus apsilaižys visi

Lietuviai didžiųjų metų švenčių neįsivaizduoja be gausybės patiekalų, kurių nemenką dalį sudaro valgiai, pagaminti iš žuvies. Tačiau bėgant...

Dr. Edita Gavelienė pasakė, kodėl nereikėtų bijoti rinktis šaldytas žuvis: viskas priklauso nuo to, kaip jas atitirpinsite ir apdorosite pasakė, kuri žuvis vertingiausia, o kurios geriau vengti

Ar galėtumėte įsivaizduoti žiemos švenčių vaišių stalą be žuvies patiekalų? Silkutė, žuvienė, tešloje apkepta žuvis ar net visą šeimą...

Gydytoja dietologė pasakė, kiek mandarinų per dieną galima suvalgyti: perdozavimą išduoda tam tikri simptomai (2)

Žiemos švenčių laukimas dažnam asocijuojasi su sniegu, jaukiais vakarais prie židinio bei gardžių kepinių kvapais. Pavyzdžiui, cinamono,...

Neatrastą Balkanų perlą aplankiusi Rūta įspėjo, kokių 5 klaidų reikėtų nedaryti ir kam geriau ten iš viso nekeliauti

Tęsiant beveik dvejus metus trukusią skaitmeninio klajoklio (angl. digital nomad ) kelionę po pasaulį ir pavasarį iš Azijos grįžus į Lietuvą, mano...

Rudens atostogos Sicilijoje ar Kalabrijoje? 10 salų skirtumų, kurie padės apsispręsti

Italija niekada nenuvilia – kiek kartų joje bebūtumėte, visada lieka neištyrinėtų kampelių. Norint aplankyti šalies pietus, daugeliui sunku...