Štrudelis su varškės kremu ir obuoliais – austrų virtuvės pasididžiavimas. Sluoksniuotos tešlos kepinys su dažniausiai saldžiu įdaru paplitęs ir kitose Vidurio Europos virtuvėse. Lietuvoje – taip pat. Štrudelį su varškės kremu ir obuoliais pagaminsite greičiau nei per pusvalandį.
sluoksniuota tešla
9 straipsnių
„ Delfi TV virtuvė drauge su Mantinga “ suteikia virtuvėje praverčiančių patarimų bei atsako į klausimus, kaip gaminti skaniau, sveikiau ir kūrybiškiau. Trūksta naujų idėjų ar sukate galvą, kuo pavaišinti netikėtai užklupusius svečius? Maisto gamybos ekspertė dalijasi rekomendacijomis, kaip nesudėti...
Pavasariui labiausiai norisi šviežių daržovių: pomidorų, agurkų, ridikėlių. Į šiuos žiūrovų prašymus atsižvelgė virtuvės šefas Alfas, kuris šįkart siūlo tiesiog bemielę tešlą paversti šedevru!
Šiaip aš nesu labai didelė desertų su kriaušėmis mėgėja, bet ši tarta yra tokia skani, traški, kad paragavus vieną gabalėlį norisi kartoti ir antrą, trečią… Tartos paruošimas yra visiškai paprastas, pavyks net ir tiems, kas nekepa jokių pyragų ar pyragėlių. O ir ingredientų tartai tereikia vos kelet...
Ketinantiems savaitgalį praleisti virtuvėje: balandėliai kitaip ir „snieguotas“ marcipaninis pyragas (7)
Kadangi pavasaris dar neskuba, garsūs šefai siūlo savaitgalį ilgiau pasidarbuoti virtuvėje ir pasigaminti sočių patiekalų. Temperamentingasis italas Gian Luca Demarco kviečia pasigaminti šiek tiek lietuviškus balandėlius primenantį patiekalą: sluoksniuotos tešlos pyragėlius su kopūste įvyniota višti...