Sandrija Čapkauskienė – profesionali mitybos specialistė ir konsultantė. 1998 m. baigė bakalauro studijas Lietuvos kūno kultūros institute, 2000 m. įgijo biologijos magistro laipsnį Lietuvos kūno kultūros akademijoje, 2005 m. apsigynė biomedicinos mokslų srities, biologijos mokslų krypties daktaro disertaciją.
Svogūnai pasižymi įvairia skonių palete: nuo aštrumo, kai yra žali, iki saldumo ir švelnumo, kai juos apkepame ar šiek tiek apverdame. Svogūnus...
Subalansuota mityba svarbi kiekvienam, tačiau senstant poreikiai keičiasi. Su amžiumi reikia mažiau energijos, bet tiek pat maistinių medžiagų , kaip...
Apie šį junginį mokslininkai išsiaiškino visai neseniai. Pirmą kartą jis buvo rastas žmogaus spermoje, vėliau paaiškėjo, kad jo yra ir kituose...
Pomidoruose gausu maistinių medžiagų, turinčių teigiamą poveikį visoms mūsų organizmo sistemoms. Šios medžiagos leidžia mums džiaugtis sveika...
Tikrai esate girdėję apie probiotikus, bet kas yra prebiotikai ir kaip jie veikia? Viskas, ką mums reikia apie juos žinoti, pasdakoja biomedicinos...