Sandrija Čapkauskiene

Mokslų daktarė pataria: kasdien išgerkite po stiklinę kefyro – organizmas jums tikrai padėkos (1)

Vasara sunkiai įsivaizduojama be kefyro – juk šis gėrimas yra pagrindinis ingredientas nuo karščių gelbėjančių šaltibarščių gamyboje.

Mitybos specialistė aptarė braškių naudą: dažnas jas laiko netinkamai, taip jos praranda visus savo vitaminus

Braškės – tos uogos, be kurių neįsivaizduojamas vasaros sezonas. Vieni jas valgo šviežias, be jokių papildomų priedų, kiti – su cukrumi ir...

Arbūzo nauda – neįtikėtina: patarė, kaip valgyti ne tik minkštimą, bet ir sėklas bei žievę

Arbūzas – vienas iš tų vaisių, be kurių neįsivaizduojamas vasaros sezonas. Ar žinote, kuo arbūzas naudingas organizmui? Ką parodo arbūzo...

Ši daržovė – gyvybiškai svarbaus vitamino šaltinis, tačiau tik tinkamai ją paruošus: turi ir šalutinių poveikių

Dienos šiltėja, vis daugiau ir įvairesnių daržovių pasirodo ant mūsų pietų ar vakarienės stalo. Esu išanalizavusi ir pateikusi tikrai daug...

Tokio skanaus žiedinio kopūsto dar nevalgėte: receptas paprastas kaip dukart du, o skonis – 10 balų

Žiedinis kopūstas , arba kalafioras – ne tik skani, bet ir labai naudinga daržovė. Ji teigiamai veikia širdies, kepenų ir smegenų darbą bei...

Delfi Plius Natalia Drozdiak, Kati Pohjanpalo, Firat Kozok

Istorinis žingsnis radikaliai pakeis Europos gynybą: tai labai stipri žinutė Putinui