Raugintų kopūstų sriubą žino kiekvienas, kas turėjo laimės ragauti močiutės gaminamus patiekalus. Ir jei tada ji nebūtinai žavėjo, šiandien mūsų išlavėję skonio receptoriai leidžia pajusti, kokia vis tik raugintų kopūstų sriuba gardi.
Rūkytos dešrelės
5 straipsnių
Kitoks nei įprastai yra dešrainis su aštriomis „Coleslaw“ salotomis. Bet labai gardus – kas ragavo, nesigailėjo. Smagiausia, kad dešrainių su aštriomis „Coleslaw“ salotomis galima pasigaminti ir patiems.
Šis aštrus BBQ padažas tiks ir gaminant mėsainius, ir ruošiant kepsnius. Užtruksite 15 minučių, kol padažą išvirsite. Čia rasite receptą, kaip aštrų BBQ padažą panaudoti kepant dešrainius.
Nuostabus saldžiarūgštis mangų padažas dešrainiams – neapsirinksite jo pasigaminę namuose. Paruošite vos per porą minučių. Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.
Norintiems sodresnio skonio, rekomenduojama gaminti dešrainius su troškintais kopūstais ir rūkyta dešrele. Pagaminsite vos per 8–10 minučių. Dešrainius su troškintais kopūstais ir rūkyta dešrele gardinkite smulkintomis petražolėmis.