rūgštys

Funkcionaliojo maisto populiarumas pasaulyje sparčiai auga: KTU mokslininkai papasakojo, kodėl jį verta rinktis (10)

Kiekvienas žinome, kad valgydami ne tik nuslopiname alkio jausmą, bet ir suteikiame savo organizmui tam tikrų medžiagų. Kokios jos – priklauso tik nuo...

Laboratorijoje užauginta dirbtinė mėsa galimai padėtų sumažinti šiltnamio efektą (42)

Žmonijai progresuojant, gyvenimas šiuolaikiniame pasaulyje, pilname naujausių technologijų ir išradimų, tampa vis kokybiškesnis bei lengvesnis....

Žuvies poveikis žmogaus organizmui – visai ne mitas (11)

16 metų vykdytas mokslinis tyrimas, kurio metu analizuoti beveik pusės milijono vyrų ir moterų sveikatos duomenys, parodė, kad daug žuvies...

Juodieji serbentai – tikra vitaminų superžvaigždė (22)

Ilgą laiką juodieji serbentai JAV buvo vadinami „uždraustuoju vaisiumi“, rašo healthline.com. Ūkininkai manė, kad iš Europos ir Azijos kilusios...

Mitybos specialistė neigia mitus: norintiems sulieknėti valgyti duoną galima

Skani, kokybiška, subalansuota sudėtimi išsiskirianti duona – tinkama sveikuoliško mitybos raciono dalis, įsitikinusi Vaida Kurpienė. Neigdama...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10