Kepenėlių paštetas tiks visada – ir kaip užtepėlė pusryčių metu, ir kaip užkandis ruošiant vakarėlį. Minkštos tekstūros paštetą itin gardu valgyti su duonos lazdelėmis. Kepenėlių paštetą prieš patiekdami gerai atšaldykite.
raudonieji serbentai
4 straipsnių
Turguje kilogramas serbentų kainuoja apie 5 eurus, praneša LNK žinios.
Dabar pats serbentų „pikas“. Tad savo skaitytojus pažindiname su desertinių veislių dešimtuku, kurį padėjo išrinkti VU botanikos sodo pomologinių kolekcijų grupės vadovas Edvardas Meidus.
Už litrą mėlynių – iki keturių eurų. Trešnės – pustrečio ir daugiau, o apie kalbant apie šilauogių kainas net skauda piniginę. Kadangi, sutiksite, uogos pelnytai gali būti vadinamos prabangos preke, DELFI paklausinėjo specialistų, kurioms pataupyti tikrai vertėtų.