Daugelis lietuvių neįsivaizduoja nė dienos be duonos . O jos pasirinkimas labai platus: nuo tradicinės juodos iki netradicinės su kanapėmis. Vienas...
Paprastas baltas batonas, juoda duona , duona su sėklomis, daržovėmis, kefyru... Parduotuvėse skirtingos duonos daugybė, todėl atėjus ir atsistojus...
Balinti kavą pienu, grietinėle, o gal augaliniu „pienu“? Valgyti jogurtą , varškę, kabinti šaukštais grietinę (ir kuo riebesnę), tepti sviestą...
Protarpinis badavimas dabar laikomas vienu iš populiariausių būdų sulieknėti, tačiau ar tikrai jis toks naudingas mūsų sveikatai? Pasak dietistės,...
Vasarą keliaujame dažniau, tad ir užkandžių racione atsiranda daugiau. Bulvių traškučiai, įvairūs sūriai, vytintos dešrelės, sumuštiniai tampa...