Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius. O ką, jeigu po 10 metų Lietuvoje atsiras 100 tokių bistro? (64)

Lygiai prieš metus buvo tokia pati – rūškana ir vėsi savaitės pabaiga. Nulėkiau į Merkinę papietauti ir grįžęs parašiau tekstą su klausimu:...

Susipažinkite: mano bičiulis – koronaviruso negacionistas „Delfi Plius“ iš Romos (12)

Taip, matyt, ir turėjo viskas pasibaigti. Kaukės užkniso, karantinas užkniso, draudimai užkniso. Pandemija? Idiotų sąmokslas. Na, gal ir ne visai...

Paulius Jurkevičius. Maisto snobai ir maisto paprastuomenė (89)

Valgančią Lietuvą (o nevalgančios nėra, valgo visi, net Prezidentas) galima būtų suskirstyti į tris grupes: 1) maisto snobai, 2) maisto...

Paulius Jurkevičius. Kepta duona su sūriu – tai Lietuva? Tikrai? (97)

Na, štai: pagaliau mes žinome, ką mes mėgstame. Nacionalinis meniu sudarytas, mes nebesiginčysime nei dėl skonio, nei dėl cepelinų patrauklumo...

Maisto ekspertas Paulius Jurkevičius paneigė 5 populiarius mitus apie makaronus (64)

Daugelis lietuvių garbina itališką virtuvę, tačiau būtiniausių žinių apie esminį šios virtuvės ingredientą – makaronus – jiems labai...

|Populiariausi straipsniai ir video