Sūris ne veltui laikomas tikrų tikriausiu delikatesu. Pasaulyje egzistuoja daugiau nei 1800 šio skanėsto rūšių, todėl sau tinkamą skonį atras kiekvienas, rašoma pranešime spaudai.
ožkos sūris
14 straipsnių
Kaip buvo įgyvendintas unikalus užsakymas – pagamintas vegetariškas sūris, kurio skonis kaip dešros (81)
Lazdijų raj. unikalius sūrius gaminanti Inga Dubickienė gavo unikalų užsakymą, kuriam įgyvendinti reikėjo pasukti galvą – klientai jos paprašė pagaminti veganišką sūrį, kurio skonis būtų kaip iš mėsos pagamintos dešros.
Kreminė moliūgų sriuba yra tai, be ko neįsivaizduojame šaltojo sezono. Kepame moliūgų pyragus, bandeles, apkepus, dedame juos į troškinius. O ar kada bandėte moliūgą tiesiog iškepti ir patiekti kartu su padažu?
Pieno produktai nuo seniausių laikų užėmė svarbią vietą lietuvių mitybos racione. Šiandien daugeliui gyventojų būtina, kad jų šaldytuve nuolat būtų pieno, grietinės, varškės, sviesto ar sūrio. Prekybininkai pastebi, kad pieno produktų paklausa pastaruoju metu nuosekliai auga, be to, gyventojai juos ...
Druskininkuose vieną geriausių restoranų Lietuvoje su žmona įkūręs šefas Remigijus Žižys sako, kad persikraustęs į kurortą didelių ambicijų neturėjo. Neseniai Žižių įkurtas restoranas „Velvetti“ jau antrą kartą pateko tarp geriausių 30-ies restoranų šalyje.
Tiems, kam trūksta idėjų, kaip panaudoti bolivinę balandą, siūlau išbandyti šį sveikuolišką receptą. Lėkštėje susipins ne tik skirtingi skoniai bei spalvos, bet ir gausybė organizmui naudingų maistinių medžiagų.
Paskutinę DELFI Maisto konkurso savaitę dalijamės dar vienu originaliu skaitytojo atsiųstu receptu. Primename, kad norintys dalyvauti konkurse turėtų suskubti – laimėtoją išrinksime iki šv. Velykų. O dėl pagrindinio prizo – virtuvės kombaino „PHILIPS Avance Collection“ – pasistengti tikrai verta.
Primename, kad tęsiasi DELFI Maistas paskelbtas pusryčių konkursas, kuriame galima laimėti puikų virtuvės pagalbininką – „PHILIPS Avance Collection“ virtuvės kombainą.
Nuo seniausių laikų ožkos pienu stiprindavo sveikatą bei gydydavo įvairias sunkias ligas. Ne mažiau vertingų savybių turi ir ožkos sūris, kurio gamybos tradicijos sėkmingai gaivinamos Lietuvoje.
Pramonine ožkininkyste gamtos mokslų daktarė Stefa Ambrozienė užsiima bemaž du dešimtmečius. Jai priklauso vienas didžiausių Lietuvoje ožkų ūkių, kuriame šiuo metu ganosi apie šimtą Zaneno veIslės raguotųjų. Iš jų pieno ūkininkė gamina kelių skonių sūrius ir jau ne vienerius metus pratina lietuvius ...
Pramonine ožkininkyste gamtos mokslų daktarė Stefa Ambrozienė užsiima bemaž du dešimtmečius. Jai priklauso vienas didžiausių Lietuvoje ožkų ūkių, kuriame šiuo metu ganosi apie šimtą Zaneno veIslės raguotųjų. Iš jų pieno ūkininkė gamina kelių skonių sūrius ir jau ne vienerius metus pratina lietuvius ...
Ketvirtoje kulinarinės rubrikos dalyje apsilankysime restorane „La Storia". Čia vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis pademonstruos, ką galima skanaus pagaminti iš, atrodo, paprastos daržovės - ropės.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.