Open Kitchen

Prekybininkai apie pasikeitusius Lietuvių mitybos įpročius – pirkėjai tampa išrankesni

Prekybininkai ir lauko restoranų savininkai pastebi, kad anksti sušilęs oras gena žmones į gamtą ir skatina paruošto maisto pardavimus. Šių metų...

LRT KULTŪROS kanalo pavadinimas: keisti ar palikti? (48)

Jei bus pakeistas LRT KULTŪROS kanalo pavadinimas, kultūros turinio tikrai nemažės – bus siekiama, kad jis būtų geras ir kokybiškas, portalui...

Suskirstė socialinių tinklų vartotojus: ar atpažįstate save? (2)

Inovacijų festivalyje LOGIN pranešimą skaitęs agentūros „ The Chocolate “ partneris Tomas Nemura pabrėžė, kad šiais laikais socialinių...

Suskirstė socialinių tinklų vartotojus: ar atpažįstate save? (18)

Inovacijų festivalyje LOGIN pranešimą skaitęs agentūros „ The Chocolate “ partneris Tomas Nemura pabrėžė, kad šiais laikais socialinių...

Du lietuviai tapo žvaigždėmis Italijos saloje: žmonės skandavo Lietuvos vardą (62)

Visai ne japonai geriausiai pasaulyje gamina tuną. Italijoje , mažytėje Karlofortės saloje netoli Sardinijos, lietuviai virtuvės šefai nugalėjo...