Vasara – šašlykų metas – tad kokią mėsą geriausia būtų rinktis, papasakojo mėsininkas Aurimas Karbauskas iš Mažeikių. Mėsos krautuvėlę Žemaitijoje turintis mėsininkas ne tik rūko ir vytina mėsos gaminius, bet ir padeda žmonėms išsirinkti tinkamą mėsą vieniems ar kitiems patiekalams.
mėsininkas
3 straipsnių
Kai kurios istorinės asmenybės – pažymėtos krauju. Karlas Friedrichas Wilhelmas Grossmannas gimė 1863 metais. Apie jo vaikystę žinoma nedaug. Jis augo 8 vaikų šeimoje, būdamas 13 metų ėmė dirbti ir mokytis pas mėsininką. Tiesa, jau po trijų metų buvo atleistas, nes išreiškė norą suartėti su mėsinink...
„Visada reikia užmegzti kontaktą su pirkėju. Aš toks žmogus, kad kartais drįstu ir patarti, paaiškinti. Pavyzdžiui, matau jauną moterį, niekaip neapsisprendžiančią, kokį mėsos šmotelį pirkti. Paklausiu, o ką jūs gaminsite? Plovą? Tada parenku tokią raumens dalį, kur mėsa būtų sultingesnė, minkštesnė...