kepinys

Turistų nenutryptas Pietų Italijos perlas, dar vadinamas „mažaisiais Maldyvais“: unikali virtuvė ir nuostabūs paplūdimiai

Peržiūrėjus iš Lietuvos siūlomų tiesioginių skrydžių kryptis, aišku pasidaro, kad mums tikrai patogu pasiekti Italiją. Skrydžiai vykdomi ne į...

Naujas žvilgsnis į kugelį: naudokite ne tik bulves, bet ir obuolį – bus taip skanu, kad gaminsite ne kartą

Kugelis – tikra lietuviškos virtuvės klasika. Pigu, paprasta ir sotu, tačiau ar nėra kiek nuobodu? Šį rudenį verta išbandyti kugelį šiek tiek...

„Iki“ pristatė 8 šviežiai iškeptas naujienas: tarp rudeniškų hitų – cinamonu kvepiantis krafinas ir duona su kanapių sėklomis

Šviežiais, nebrangiais ir kvapniais kepiniais garsėjantis „Iki“ prekybos tinklas traukia dar vieną kozirį – pristatė net aštuonias ypač...

Palangiškė dalijasi keksiukų iš praėjusio šimtmečio receptu – primins prabangų anų dienų keksą

Maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ autorė Zina Bružienė jau ne kartą dalijosi aukso fondo vertais receptais. Juos palangiškė paveldėjo iš...

Kruasanai su tiramisu ar kramtomos gumos skonio kremu – pačiame Kauno centre įsikūręs Dovydas stebina neįtikėtinais kepiniais

Profesionalus virtuvės šefas Dovydas Vaisovas, Kauno centre atisaręs kepyklėlę ir pusryčių restoraną „Habits Bakery“, maisto gamyba susidomėjo...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10