kepimas

kepimas

Kepimas – maisto paruošimo būdas, kuomet maistas yra apkepamas sąlyginai nedideliame kiekyje aliejaus ar kituose riebaluose. Tokia maisto paruošimo technika kilo iš Senojo Egipto karalystės, maždaug 2500 m. pr. m. e. Vienas populiariausių maisto apdorojimo būdų, naudojamas viso Pasaulio virtuvėse.

Į ką būtina atkreipti dėmesį nusprendus gaminti maistą be riebalų

Vis daugiau žmonių atranda karšto oro gruzdintuves. Kaip veikia šio tipo įrenginiai ir į ką rekomenduojama atkreipti dėmesį renkantis?

Kiaulienos sprandinės kepsneliai – norintiems papietauti sveikai ir skaniai (1)

Kiaulienos sprandinės kepsneliai tikrai tiks, jei pietums ar vakarienei norite sotaus, bet sveiko patiekalo. Svarbu – sveikas kepimas ir tinkamas...

Kuo kvėpuoja lietuviai: dėl oro taršos per metus apie 3 tūkst. miršta anksčiau (6)

Nors Lietuva neprimena smoge paskendusių užterščiausių pasaulio miestų, specialistai skaičiuoja, kad kasmet mūsų šalyje dėl oro taršos miršta...

Lazanija su varške – kitoks pamėgto patiekalo skonis (1)

Lazanija yra toks puikus patiekalas , kurį galima valgyti dažnai ir jis neatsibosta. O neatsibosta todėl, kad kaskart galima rinktis vis kitus įdarus....

Varškės apkepas su vaisiais: itin paprastai paruošiamas, o skanus – be galo

Ieškantiems lengvo patiekalo siūlome išsikepti varškės apkepą . Toks minkštas ir purus, kad, atrodys, valgote geriausiame restorane. Varškės...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10