Kepimas – maisto paruošimo būdas, kuomet maistas yra apkepamas sąlyginai nedideliame kiekyje aliejaus ar kituose riebaluose. Tokia maisto paruošimo technika kilo iš Senojo Egipto karalystės, maždaug 2500 m. pr. m. e. Vienas populiariausių maisto apdorojimo būdų, naudojamas viso Pasaulio virtuvėse.
Vis daugiau žmonių atranda karšto oro gruzdintuves. Kaip veikia šio tipo įrenginiai ir į ką rekomenduojama atkreipti dėmesį renkantis?
Kiaulienos sprandinės kepsneliai tikrai tiks, jei pietums ar vakarienei norite sotaus, bet sveiko patiekalo. Svarbu – sveikas kepimas ir tinkamas...
Nors Lietuva neprimena smoge paskendusių užterščiausių pasaulio miestų, specialistai skaičiuoja, kad kasmet mūsų šalyje dėl oro taršos miršta...
Lazanija yra toks puikus patiekalas , kurį galima valgyti dažnai ir jis neatsibosta. O neatsibosta todėl, kad kaskart galima rinktis vis kitus įdarus....
Ieškantiems lengvo patiekalo siūlome išsikepti varškės apkepą . Toks minkštas ir purus, kad, atrodys, valgote geriausiame restorane. Varškės...