Daržovių ir sūrio apkepas – puiki pusryčių idėja. Ypač tiks mėgstantiems vegetariškus patiekalus. Apkepą šaldytuve galite laikyti 2–3 dienas.
kalafiorai
6 straipsnių
Jei manote, kad nemėgstate kalafiorų, paruoškite keptų kalafiorų su terijakio padažu. Pikantiško skonio daržoves galite valgyti vienas ar kaip garnyrą. Keptus kalafiorus su terijakio padažu patiekite užbėrę riešutų.
Jeigu ieškote naujo skonio, išbandykite keptų kalafiorų sriubą. Tai labai greitai pagaminamas patiekalas, puikiai tiksiantis pietums ar vakariene. Beje, kalafiorų sriubos su kariu ne tik spalva fantastiška, skonis – irgi.
Kalafiorų salotos – puikus būdas vėsiu metų laiku aprūpinti organizmą vitaminais. Kalafioruose esančios įvairios medžiagos padeda mažinti cholesterolį lygį kraujyje ir stiprina kraujagyslių sieneles, sako sulieknėk.lt aurorė dietistė Vaida Kurpienė. Taigi valgykite kalafiorų salotas ir tokiu būdu už...