Halina Bovševič

Grilio sezone yra vietos žalumynams: trys daržovių patiekalai, patiksiantys ir ištikimiausiems mėsos fanams (7)

Vasara yra pats geriausias metas valgyti daugiau žalumynų – gausus šviežių daržovių pasirinkimas leidžia gerokai praplėsti savo sveiko maisto...

Joninės su „Lidl“: trys grilio meistrės receptai šventei gamtoje (20)

Ilgiausią metų dieną lietuviai yra įpratę vainikuoti gamtoje, o čia dažniausiai neapsieinama grilyje keptų patiekalų – šašlykų, dešrelių,...

Anksčiau buvo nepamainomas, šiandien tapo vos ne keiksmažodžiu: grilio ekspertė ragina reabilituoti mėsos marinavimą su majonezu + dietistės verdiktas (92)

Dar prieš kurį laiką buvo normalu mėsą marinuoti majoneze, šiandien toks būdas daugeliui kelia dvejopą jausmą: tai nesveika, riebu ir apsunkina...

Grilio meistrė pasakė, kurie vaisiai kokiai mėsai marinuoti tinka geriausiai: šitaip marinuodami šašlyką, tikrai neprašausite (27)

Orams vis labiau šylant, vis dažniau keptuvę ar orkaitę iškeičiame į kepsninę. Nors kiauliena ir vištiena vieni populiariausių lietuvių...

Grilio meistrė pasakė, ką daryti, kad šašlykas nebūtų sausas: paprasta, bet žino ne visi (121)

Šylantys orai ir artėjanti vasara kviečia mėgautis saule ir ant grilio keptu maistu – jei ne gamtoje, tai savame kieme ar netgi namuose. Patarimais,...