Gabrielė Žutautaitė

Pabodo tradiciniai sumuštiniai? Šiam variantui neabejingi liks net patys išrankiausi

Ar žinote, ką tradiciškai lietuviai pusryčiams valgydavo prieš 30 metų? Tikriausiai nenustebinsime atsakymu – sumuštinius, košes ir kiaušinius....

Kruasanų dienai artėjant – du labai skanūs pusryčių receptai ne tik smaližiams (2)

Traški apskrudusi plutelė ir minkštas burnoje tirpstantis vidus – žinoma, mes kalbame apie Prancūzijos simboliu ir kulinarinio paveldo šedevru...

Amerikietiškas čederio ir obuolių pyragas

Tinklaraščio „Pusryčiams“ autorė bei prekybos tinklo „Iki“ ambasadorė Gabrielė Žutautaitė sako, kad sezoniškumas jos virtuvėje – svarbu,...

Obuolinė avižų košė – patiks ir mažiausiems

Tinklaraščio „Pusryčiams“ autorė bei prekybos tinklo „Iki“ ambasadorė Gabrielė Žutautaitė sako, kad rudenį mano valgiaraštyje tikrai...

Vietoj šašlykų: 4 idėjos, kaip pikniką paversti gurmaniška švente

Penktadienį, birželio 18-ąją, visame pasaulyje minima Tarptautinė pikniko diena, kurią, kaip ir visą savaitgalį, lydės karšti ir saulėti orai....

Delfi Plius Natalia Drozdiak, Alex Wickham, Volodymyr Verbyany

Rusijai – nemalonios užuominos dėl lemiamo posūkio kare

Delfi Plius „Nepatogūs klausimai“

Nepatogūs klausimai. Svečiuose – Gabrielius Vagelis