didkepsnis

17 straipsnių

Dauguma mūsų neįsivaizduoja šviežių grybų be lašinukų ir riebaus pieniško, sviestinio ar grietinės padažo. Bet šį kartą grybus pasirinkome kaip liekną steiko akcentą ir juos paruošėme ne su riebiu padažu, o vos pakeptus ghi svieste. Taip paruošti baravykai – labai patiko visiems valgiusiems.

Kristina Ciparytė, Rinatas Chairulinas

Sultingas, didelis, kvepiantis ir gardus – toks turėtų būti tobulas didkepsnis, tačiau tai pavyksta ne kiekvienam mėsos mėgėjui. Iš tiesų gero steiko paslaptis paprasta – kokybiška mėsa. „Bon Chop” virtuvės šefas Augustas parodė, kaip per 10 minučių išsikepti tobulą didkepsnį.

LRT KULTŪROS laida „Euromaxx“, LRT.lt

Airija – didžiausia jautienos eksportuotoja tarp Europos Sąjungos šalių. Į šią valstybę, ieškodama geriausio pasaulyje jautienos didkepsnio, „Euromaxx“ kūrybinė grupė vyko su maisto ekspertu, daug metų paskyrusiu šiai sričiai. Tai Vijay Sapre, milijonus užsidirbęs gurmanams skirto žurnalo „Effilee“ ...

Ema Bilytė, Robertas Narmontas

Jautienos didkepsnio paruošimo būdas gali būti labai įvairus ir skirtingas, priklausomai nuo kiekvieno žmogaus skonio. Bistro „Bon Chop“ kulinaras Liutauras siūlo pasigaminti jautienos didkepsnį nemarinuojant prieš tai mėsos ir jos nesūdant.