Virtuvės šefas Gian Luca pasakoja, kad kiekvienas tradicinis itališkas patiekalas skirtinguose Italijos regionuose yra gaminamas vis kitaip. Būtent dėl to italų virtuvę jis vadina bobučių palikimu, nes patiekalai turi beveik kiekvieno regioninio kaimo ypatumų. Šį kartą virtuvės šefas atskleidžia, ka...
daugiaryžis
3 straipsnių
Rugsėjis Lietuvos miškuose džiugina gėrybėmis – iš samanų kepures kelia įvairiausi grybai, o pastarosiomis dienomis žmonės džiaugiasi itin geru baravykų derliumi. Patyrusiems grybautojams pakanka vos pusdienio pririnkti jų pilnus krepšius. Tačiau ar žinote, kaip tinkamai paruošti baravykus atsargoms...
Kiekvienas save laikantis tikru šio itališko patiekalo profesionalu žino, kad svarbiausia gaminant rizotą yra du dalykai: kokybiški ryžiai ir kantrybė. Verdant šį patiekalą kaip niekur kitur tinka posakis, kad reikia gaminti su meile. Taigi jei norite džiaugtis nepriekaištingu kreminiu patiekalu, tu...