Mėsainis, burgeris (nevart. Hamburgeris) – sumuštinis ar suvožtinis, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra termiškai apdorota mėsa. Paprastai tai kapotas mėsos kotletas, plėšyta mėsa ar vientisas mėsos gabalėlis dedamas tarp perpjautos bandelės dalių. Be mėsos sumuštinyje gali būti dedama įvairių daržovių bei kitų maisto produktų ar priedų, pvz. padažas, kečupas, majonezas, cukinija, salota, kopūstas, agurkas, svogūnas, pomidoras ir kt.
Sveiki, lietuviai. Šį nuostabų rinkimų sekmadienį rašau jums iš Romos, ketvirtą mėnesį komandiruotėje po Austrijos, Veneto, Sicilijos čia dirbu...
Serbijos prezidentas Aleksandaras Vučičius pareiškė, kad Kosovo serbai ketvirtadienį pradės šalinti barikadas Kosove, ir tai gali sumažinti...
Klaipėdai (kaip ir visai Lietuvai) visada reikėjo daugiau jūros maisto. Klaipėdai - nes ji prie jūros, o žmonės prie jūrų normaliose šalyse valgo...
Nors pasaulyje apstu draudimu, šis daugelį gerokai nustebino. Tai bus pirmas kartas kai imamasi tokių priemonių. Sumanytojai tikina, kad tai padės...
Sveiki, mano vardas yra Andrius Užkalnis, sveiki atvykę į sekmadienio reportažą iš mano gastronominės kritikos fronto. Šiandien kalbėsime apie mano...