bulvių košė

26 straipsnių

Bulvių košę mėgsta tiek maži, tiek dideli. O kaip ją pagaminti, kad ši būtų pati pati skaniausia – tarsi šilkinė? Dažniausiai žmonės bulvių košę trina su trintuvu. Nepatikėsite – tai yra klaida! Nes trinant trintuvu bulvių košė tampa klijinga ir tąsi. Svarbiausias faktorius – košė turi būti puri. „V...

Kristina Pišniukaitė

Nežinau, ar jums taip būna, bet man – nuolat. Šaldytuve dažnai turiu virtų bulvių arba bulvių košės likučių. Tad sugalvojau, kad reikia kokio gero recepto tiems likučiams sunaudoti. Taip atsirado šie puikūs kepsneliai – paprasti, iš kasdienių produktų ir labai skanūs. O taip pat ir universalūs – gal...

Vis labiau pasaulyje populiarėjančios sveikos mitybos tendencijos sumažino bulvių vartojimą ir Lietuvoje, tačiau keturi iš dešimties šalies gyventojų pagrindinio patiekalo vis dar neįsivaizduoja be gruzdintų, keptų, virtų bulvių ar jų košės.