Balta žuvis

Vaida Kurpienė – apie nedovanotinas lietuvių klaidas: mano, kad gamina sveikai, o iš tiesų mirtinai sau kenkia (92)

Pastaraisiais metais Lietuvoje grilinimo mada išpopuliarėjo tiek, kad kepti maistą ant žarijų pasidarė taip pat įprasta, kaip ir namuose ant...

50-metė įminė jaunatviškumo paslaptį – atrodo geriau nei prieš kelis dešimtmečius (30)

Pusę amžiaus nugyvenusi aktorė Debra Messing, regis, gali tik pasijuokti iš žodžio „senėjimas“. Būnant 50-ies jos veidas atrodo kone taip pat,...

Alaus ir maisto derinimo taisyklės: profesionalas pasakė visą tiesą (34)

Alaus someljė Jonas Lingys atskleidė daug dalykų apie maisto ir alaus derinimo subtilybes, į ką daugelis kartais net nesigilina. Kokį maistą ir alų...

Kaip maitintis vasarą norint išlaikyti dailias kūno linijas ir jaustis lengvai (4)

Vieniems šilti orai vasarą – tikras džiaugsmas, o kitiems per karštį net ir valgyti nesinori. Mitybos žinovai įspėja, kad ir atostogų metu savo...

Alyvuogių aliejaus someljė: net „extra virgin“ aliejus nebūtinai turės ką nors bendra su alyvuogėmis (51)

Vienintelė Lietuvoje alyvuogių aliejaus someljė ir pirmoji Rytų Europoje sertifikuota alyvuogių aliejaus degustuotoja Liana Davletšina...