Arbatos grybas

Žingsnis po žingsnio išaiškino, kaip pasigamini kombučią namuose: prireiks vos kelių ingredientų (4)

Kombučia – natūraliai fermentuotas arbatos gėrimas, kuriame gausu probiotikų, organinių rūgščių, virškinimo fermentų ir antioksidantų....

7 veiksmingiausi sovietmečio superproduktai: jais gydė geležies trūkumą ir ruošė sportininkus varžyboms

Sovietiniais laikais nebuvo madingų papildų, kurių gausa prieinama mums šiuo metu, užtai buvo superproduktų, kurių žmonės dažnai įtraukdavo į...

Sovietmečiu itin populiarus gėrimas išgyvena antrą aukso amžių: padeda virškinimui, stiprina imunitetą, gelbsti nuo odos ligų ir alergijų

Šį antradienį ir trečiadienį vilniečius bei miesto svečius vėl kvies Kombučios festivalis. Renginys organizuojamas jau trečiąjį kartą ir kaip...

Kombučios žinovas paaiškino, iš ko gaminama kombučia: prireikia vos keturių ingredientų (7)

Kartais taip norisi prie švenčių stalo pakelti taurę ir susidaužti su visais, tačiau ne visada tam norisi alkoholinių gėrimų. Rinkoje...

Antrasis Kombuchos festivalis Lietuvoje prasideda šiandien

Pernai metais organzavome pirmąjį kombuchos festivalį, kuris sulaukė labai didelio susidomėjimo, todėl nusprendėme, jog kombuchos festivalis gali...