Amandus

Šaltibarščiai kitaip: receptas kiekvienam, ieškančiam netradicinių skonių

Šaltibarščiai – patiekalas, karštą vasaros dieną viliojantis kiekvieną lietuvį. Pamažu šią sriubą prisijaukina ir užsieniečiai, užsukantys...

Netradicinių šaltibarščių receptas: su krapų aliejumi, smidrais ir traškiais bulvių siūlais

Šaltibarščiai – patiekalas, karštą vasaros dieną viliojantis kiekvieną lietuvį. Pamažu šią sriubą prisijaukina ir užsieniečiai, užsukantys...

Restoranas jūsų namuose: virtuvės šefai parodė 5 paprastų užkandžių receptus šventiniam stalui

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas kartu su restorano „ Amandus “ komanda pademonstravo, kaip pasigaminti penkis užkandžius, kurie puikiai tiks...

Retai apie asmeninį gyvenimą atviraujantis Deivydas Praspaliauskas papasakojo, kaip gyvenimą aukštyn kojomis apvertė žinia, kad taps tėčiu

Vienas geriausių Lietuvos šefų Deivydas Praspaliauskas neslepia – dukros gimimas kaip reikiant pakoregavo kruopščiai sudėliotus jo gyvenimo...

Garsusis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas tapo tėčiu: dukrai išrinko šviesų vardą (1)

Populiaraus restorano Vilniuje „ Amandus “ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo...