Aistė Rasmussen

Kaip pagaminti gardų vegetarišką patiekalą, kad patiktų net mėsėdžiui? (2)

Nors vegetariškas maistas Lietuvoje kasmet vis populiaresnis, jį dažniausiai renkasi tikri vegetarai, apskritai atsisakantys mėsos. Norėdami sugriauti...

Patarimai, kaip paruošti gardžiausius kruopų garnyrus (1)

Nors daugeliui kruopos asocijuojasi vien tik su pusrytine koše bei studijų laikais, iš šių maistingų produktų galima pasigaminti ir ypač gardžių...

Tradicinius garnyrus prie mėsos ir žuvies keičia keptos daržovės

Įsibėgėjant grilio sezonui, ant grotelių gaminame vis daugiau įvairių patiekalų, kurie dažniausiai patiekiami su šviežiomis salotomis ir...

Kaip išsikepti skanų ir sultingą didkepsnį: naudingi patarimai ir trys receptai (1)

Besistengiant kuo daugiau būti lauke kasdienis mėsos kepimas orkaitėje ar keptuvėje vis dažniau perkeliamas po atviru dangumi. Didkepsnio ruošimas...

Šalta sriuba – ne tik šaltibarščiai: 3 atgaivinantys receptai

Sriuba – neatsiejama maisto raciono dalis. Nors pietums ar vakarienei gyventojai įpratę skanauti šiltas sriubas, artėjant vasaros sezonui tendencijos...